Prima oară  când am fost la o petrecere în tren a fost când am plecat la facultate din Piatra Neamț la București. Simțeam că plec într-o expediție și trebuia să încep explorarea Bucureștiului așa cum trebuie. Știam ce căutam. Abia așteptam să ajung ca să-mi încep drumul labirintin prin ascunzișurile și măruntaiele capitalei, cumva intuiam că orașul avea multe de oferit dar doar pentru cei care cutezau să se aventureze, mai ales atunci când informația circulă mai organic, respectiv din gură în gură. 

Ei bine cealaltă petecere într-un tren la care am fost are o legătura directă cu prima. A avut loc în Octombrie în Trenul Regal de la Remiza Mogoșoaia unde Heineken i-a răsplătit pe ceilalți “exploratori” urbani cu o petrecere pe cinste și unde am avut plăcerea să-i cunosc.
IMG_3694-1024x788
Cum au ajuns ei acolo: în anumite locații Heineken consumatorii au fost întâmpinați cu tabletele plasate strategic pe masă care afișau întrebarea “Cât de bine îți cunoști orașul?”
Cei care s-au lăsat angrenați în acest joc au fost revanșati cu câte un Heineken iar mesele câștigătoare au câștigat printe altele o experiență de cabaret la Mulanruj, o cină la Silky Sky Bar, o cină la The Artist și marele premiu petrecerea din tren unde DJ Gojira alături de Planet H ne-au ținut în stare de “bâțâială” până la capăt, astfel încât pâna și domnii cu platourile cu delicatese se perindau printre noi în pași de dans.
Printre câteva recipiente de 330 am aflat și istoria trenului legendar de la domnul mecanic in a cărui grija este. Ceva îmi spune ca o să mai urc în acel tren care apropo, se poate închiria dacă cineva dorește o petrecere memorabilă.
Una peste alta campania #openyourcity ne-a adunat pe cei mai curioși și mai simpatici exploratori urbani și ne-a amintit că orașul în care trăim nu se va epuiza prea curând de locuri și mai ales oameni interesanți care îți pot anima și schimba pozitiv experiența de a ieși in oraș fără sa fii în vacanța în vreo tara străină.
One more Heiny, please!
Cheers!