Tom Coyne: I don’t understand a thing, but there’s a very cool groove going on !!! Good luck with it.

Cabral: ”Bă. E bine. Mie-mi place. Pe bune! Așa cum spui și tu, n-are legatura cu Loco, dar poate ca asta este o chestie bună. Aștept să-i dai drumul pe scări, s-o promovăm cum trebe. Bravos!”

Răzvan Marc:  No, muzica o știu, versurile beton. Mie imi place, aș vrea sa dau share (când îmi dai voie), apar si-n clip daca vrei. Cred că merge  pe radio, adică îmi imaginez mergând cu mașina și auzind-o la radio. Felicitari, bro!

Laurențiu Duță:  îmi place. E inedit. Un pic altceva față de ce e pe piață.

Cezar Ioan – Vinul.ro: E fainā piesa, mă face să vreau să fiu mai bogat, mai tânăr și mai cu păr: să am o decapotabilă pe care s-o conduc lejer pe lângă malul marii, cu soarele-n ceafă și cu vântul prin plete. Și să ascult melodia, firește…iar Brigitte Bardot (în anii ei de splendoare) să mă aștepte cu șampania la rece, într-un coș de picnic. Hmm! Cam ciudat copilul din mine, cu ce ar vrea el să se joace…ce psihanalizabil îmi sună acum, când recitesc..:)

Oana Reveica:  ”Melodia sună foarte bine, îmi place. Nu știu ce mai e de corectat la (o) melodie, dar îmi place mult partea instrumentală: o dâră de vioară chiar la începutul cântecului (se aude încet pe fundal, cred că ar suna interesant dacă ar fi puțin mai pronunțată – o părere strict subiectivă) și instrumentul ăla (nu-l recunosc, să-mi fie rușine) care începe să se audă mai clar de pe la minutul 1:57 și care e pe tot parcusul melodiei. De asemenea, apreciez tema versurilor. Personal, sunt sătulă de ”te iubesc, mi-e dor de tine, m-ai părăsit, nu pot fără tine ” și alte asemenea somnifere. E foarte bine că ai ales altceva (glumind puțin, cred că gravidele vor asculta melodia cu extaz :))) ). Per total, e o melodie veselă cu un amestec de melancolie. Sunt curioasă cum ai să abordezi videoclipul. :D”
Chinezu: ”Măh, sa știi că – în mod surprinzător și uluitor chiar – ți se potrivește foarte bine stilul asta :)) Serios, îmi place foarte mult și soundul și compoziția.  Adică e una de aia pe care poți să o bagi fără probleme în heavy rotation, că îți rămâne și te face să o fredonezi.”
Andrei Crivăț: băh, sincer îmi place. E catchy, e mai faină (dupa gusturile mele) decat “Viața Ge Club”. Sigur că știu că-s chestii diferite, spun doar ca pe asta am s-o ascult mai mult, cred. ”
Costin Cocioabă: mișto sunet. Alt stil decât te cunoaște lumea. Mișto versurile si fluctuațiile vocii. Over all îmi place mult, sunt fanul tău numarul 1. 😀 Ce nu-mi place, bănuiesc că asta te intereseaza mai mult: la refren e chitara aia care se aude, parcă, mai tare decat vocea ta pe care, cel puțin eu, simt ca ar fi trebuit mai puternică. Incă odată, ma refer doar la refren.”
Alexandru Trofin: Nu mă pricep la muzica, sunt doar un ascultator dar îți zic ca-mi pare rău că am deschis mailul trimis de tine. Nu de alta, dar e pe repet si sună atat de frumos încât nu renunț prea uțor la ea. :))
Începe foarte mișto, instrumentalul e genial. Cât despre mesaj: tot respectul. Sunt încă tinerel, da’ ma regăsesc in versuri, sunt unul din copiii anilor ’90 🙂  Și cu “oracolul” :)). Foarte mișto.”
Florina Drăghici – Olympus: Am ascultat-o!! Și mi-a placut. Te face să o pui pe repeat. Acordurile de la inceput, regăsite apoi pe parcursul piesei, sunt foarte faine! ”Și are un mesaj f frumos! ”
Marian Olteanu – Gramma Wines: ” E bună. Mie îmi place și cred ca va prinde. Din câte știu oamenii trebuie să se regaseasca in versuri…dar sunt sigur ca e mult mai mult ”
Daniela Becheru F64: ” grea treabă mi-ai dat de facut 🙂 În primul rând am ascultat-o de 3 ori. Prima oară nu am înțeles versurile, eram pe fugă. A doua oara am inteles tot și ce pot să îți spun este că mesajul mi-a placut. A 3-a oară, am ascultat-o și la jumatate am oprit-o ca să cânt eu refrenul. Este super melodia, textul este ușor de fredonat, versurile ușor de retinut, cantabila :)”
Victor Kapra: ” Sincer, îmi place! Sound-ul de western/country care funcționează ca laitmotiv te trimite departe în lumea amintirilor. Bun și mesajul, altul decat cel cu care ne-a obișnuit hippop-ul autohton. Nu țtiu cum ați făcut, dar piesa are adresabilitate largă și pentru cei din generatia ta, dar și pentru hipsterii de 19 ani. Meserie, zic!”
Marius Vintilă:  ”Salut. Piesa în sine mi-a placut, e faină, sună a hit. Mai puțin mi-au plăcut versurile si partea de rap. :)) Sunt sincer, nu tăiat capul la mine. Poate fi scoasă.”
Ioan T.Morar:  ”Am primit piesa, am ascultat-o și mi-a plăcut aerul ei diafan, jucăuș”
Răzvan Exarhu:  ”chitara aia vintage e cheia și e păcat că dispare sub viori și backing vocals. Sper că nu te intristez :)”